Het Schoolhuis, ontmoetingsplek voor iedereen

Vrijwilligers
Het Schoolhuis kan zijn werk doen dankzij de inzet van een actieve en gezellig groep vrijwilligers. Dit zijn de mensen die op regelmatige basis meehelpen bij evenementen en bij allerlei klussen binnen de organisatie. Denk daarbij aan het helpen achter de bar, schoonmaak, assistentie bij evenementen, opknapklussen, tuinwerkzaamheden, technische zaken, administratie etc. Iedereen heeft een kwaliteit die we kunnen gebruiken!

Help ons mee als vrijwilliger

Er zijn altijd en op vele gebieden vrijwilligers welkom. Draag je het dorp en Het Schoolhuis een warm hart toe en vind je het gezellig met anderen dingen te organiseren, beter te maken en draaiend te houden, meld je dan vooral aan. We zijn dankbaar voor je bereidheid en inzet.

Op dit moment zijn we hard op zoek naar mensen die mee willen helpen op zondag met onze Patat avond. Elke zondag van 17:00-19:00 uur. Lijkt het je leuk 1 x in de 4 weken te komen helpen? Vul dan snel onderstaande formulier in.

    Iets te vieren?

    of een evenement plannen?

    In het gebouw is van alles te doen. Er zijn voorstellingen, lezingen, workshops en pubquizen. In de zomer is het terras vaak geopend voor een kopje koffie met appelgebak of een snack. De verschillende sfeervolle ruimtes zijn te huur voor feestjes, cursussen en vergaderingen.