Het Schoolhuis, ontmoetingsplek voor iedereen

Vriend of Donateur worden
Als “Vriend van Het Schoolhuis” steun je het initiatief om Het Schoolhuis open te houden als ontmoetingsplek en evenementenlocatie voor de hele gemeenschap van Rijnsaterwoude en omgeving en daarmee de levendigheid van ons mooie dorp te bevorderen.
Even bijkletsen

Het Schoolhuis Summer Jam festival sponsoren?

Het Summer Jam festival heeft een prijskaartje waarbij wij afhankelijk zijn van financiële ondersteuning. Vandaar ook ons bericht aan u met de vraag of u ons zou willen ondersteunen om dit festival van de grond te krijgen. De sponsoring is makkelijk te regelen via de bijgevoegde links. Wij hebben twee verschillende sponsorpakketten samengesteld, namelijk:

Vriend of Donateur van Het Schoolhuis worden?

Voor € 25 per jaar, per huishouden ben je Vriend van Het Schoolhuis. Uiteraard mag je een groter bedrag doneren als je wat extra steun wilt geven. Stuur onderstaand formulier ingevuld naar ons toe en maak het bedrag over op NL13 RABO 0188 9626 11 ten name van Het Schoolhuis Rijnsaterwoude. Als bedrijf het schoolhuis steunen? Dat kan! Je logo op de flyer, website… Heel veel is mogelijk. Neem contact met ons op!

 

    Iets te vieren?

    of een evenement plannen?

    In het gebouw is van alles te doen. Er zijn voorstellingen, lezingen, workshops en pubquizen. In de zomer is het terras vaak geopend voor een kopje koffie met appelgebak of een snack. De verschillende sfeervolle ruimtes zijn te huur voor feestjes, cursussen en vergaderingen.

    Onze Sponsoren

    Wordt ook sponsor van Het Schoolhuis en daarmee de levendigheid van ons mooie dorp te bevorderen.