Het Schoolhuis, ontmoetingsplek voor iedereen

Verhuur locatie
Iets te vieren of een evenement te plannen? Of zoekt u een condoleance locatie? Bekijk onderstaand de ruimtes in Het Schoolhuis. Er is gratis parkeergelegenheid en de locatie is toegankelijk voor minder validen. Offerte aanvragen is mogelijk via het Reserveringsformulier.

De grote zaal (Aula)

Deze zaal is geschikt voor evenementen, feesten en partijen en grote bijeenkomsten. Een authentieke, sfeervolle ruimte met goede akoestiek en gezellige en praktische inrichting. Inclusief toegang bar (horeca door Stichting).

Te verhuren in dagdelen: ochtend 09.00 – 12.00, middag 13.00 – 17.00, avond 18.00 – 22.00, hele dag 09.00 – 00.00.
Richtprijs € 150 per dagdeel. Verenigingen en dergelijke kunnen de ruimte met korting huren.

Horeca: De uitgifte van drank wordt verzorgd door vrijwilligers van Het Schoolhuis. De prijzen van drank zijn conform marktprijs. De vrijwilligers krijgen een vergoeding van € 25,- per dagdeel, voor rekening van de huurder.
Gebruik van keuken is mogelijk, door huurder of ingehuurde cateraar, op afspraak met Het Schoolhuis.

102m2, max 130 pers.

Ca. 70 zitplaatsen

WiFi

Prof. Keuken

Piano

Geluidsinstallatie

Theaterlicht

Beamer

Zaal boven (Het klaslokaal)

Het klaslokaal bevindt zich op de 1ste verdieping en kan gehuurd worden, inclusief gebruik toiletten en garderobe. Er is geen lift aanwezig.

De ruimte is ideaal voor vergaderingen, presentaties, yogaklassen, clubavonden en dergelijke. Het is een sfeervolle en zakelijke ruimte met een kleine keukenunit en opbergruimte voor materiaal. Horeca wordt verzorgd door de Stichting in de bar in eventuele combinatie met cateraar of lunch/snackservice.

Te verhuren in dagdelen: ochtend 09.00 – 12.00, middag 13.00 – 17.00, avond 18.00 – 22.00, hele dag 09.00 – 00.00.
Richtprijs € 80 per dagdeel. Verenigingen en dergelijke kunnen de ruimte met korting huren.

Koffie/thee service tegen betaling.

43m2, max 30 pers.

WiFi

Beamer

Prof. Keuken

Afscheid & Condoleance

Het Schoolhuis biedt de mogelijkheid voor het houden van een condoleance. U kunt in alle rust bij ons terecht voor een koffietafel, buffet of een volledig verzorgde borrel. Voor gezelschappen tot 130 personen staan wij volledig tot uw beschikking. Ook beschikken wij over voldoende parkeergelegenheid nabij het Schoolhuis. U kunt via de kalender direct zien of het Schoolhuis beschikbaar is.

Neem gerust contact met ons op via 06-51464018 of gebruik het formulier.

    * = Verplicht veld