Het Schoolhuis in Rijnsaterwoude  |  Vrijwilliger worden  |  Ruimte reserveren

Het Schoolhuis in Rijnsaterwoude

Het Schoolhuis, ontmoetingsplek voor iedereen

Bandjes avond
Gedurende een groot deel van het jaar is er op de laatste zaterdag van de maand Bandjes avond in Het Schoolhuis. Live muziek van diverse bands.

Livemuziek in Het Schoolhuis

Van Deep Purple Tribute, tot Het Kroonenberg Trio dat met zijn drieën vette grooves en mooie liedjes leveren. Een combinatie van het melodieuze en unieke basgitaarspel van Aad, de wonderbaarlijke creativiteit en meeslependheid van de ritmes van Sjoerd en de liedjes van Philip met zijn bespeelde akoestische gitaar en vijfsnarige ukelele, zijn grofkorrelige stemgeluid en een klein beetje mondharmonica.

Of bijvoorbeeld Copperhead County, als een van de weinige bands in Nederland, volledig toe op southern rock. Geïnspireerd door vermaarde voorgangers als Blackberry Smoke, The Outlaws en (vele) anderen brengen de zes gepassioneerde muzikanten door heel Europa hun ‘footstomping and beer raising tunes’. Meeslepende southern rock die de luisteraar meeneemt naar de authentieke en kenmerkende sfeer van het zuiden.

Bekijk de Programma pagina voor de aankomende Bands. Of hou onze Facebook pagina in de gaten.

Scott Mickelson

Dat was weer een mooi avondje in Het Schoolhuis!

De avond werd geopend door The Cooking Crayfish met een lekker setje Golden Oldies uit de 60 en 70ies, covers maar wel met een eigen sausje. Vervolgens het gezelschap onder leiding van de Amerikaanse tekstdichter Scott Mickelson. Prachtige nummers waarbij Scott afwisselend gebruik maakte van z’n elektrische gitaar en banjo. Na een set van zo’n anderhalf uur kwam er een einde aan een toch echt wel geslaagde avond en ging iedereen blij huiswaarts.

Rock in Het Schoolhuis Rijnsaterwoude!

On Solid Ground live in Het Schoolhuis Rijnsaterwoude afgelopen zaterdag! Met Dennis Clazing op basgitaar..
Meer over Solid Ground op Facebook

Was echt een toffe avond in Het Schoolhuis

Nick Gusman & the Coyotes als opening van de avond in Het Schoolhuis. Samen met Solid Ground en Copperhead County