Yoga door Iris

De wekelijkse yogalessen op donderdagavond zijn weer van start gegaan.

Ontspannen is goed voor lichaam en geest. Deze wekelijkse uurtjes yoga staan onder leiding van Iris Wassenburg.

“Mijn lessen zijn gebaseerd op Vinyasa Yoga (Power Yoga) en Hatha Yoga. In rustige lessen ligt de nadruk op ademhaling, ontspanning en lichaamsbewustzijn. Bij Vinyasa Yoga ook op kracht en conditie. Altijd zoeken we samen de balans tussen inspanning en ontspanning.

Voor mij persoonlijk heeft yoga veel betekend. Yoga heeft mijn lichaam – en geest – sterker en soepeler gemaakt. Ik sta steviger met mijn beide benen op de grond. Ik heb meer energie en kan me beter ontspannen. Ook heb ik geleerd de stroom van gedachten even tot rust te laten komen.

De lessen zijn voor iedereen jonge mensen, sportieve mensen, mensen die yoga doen om tot rust te komen. En mijn oudste cursisten zijn 80+!”

irisyoga@live.nl